Офіціант
Вимоги:
- вікова категорія: 20−30 років відповідальність;
- уважність;
- комунікабельність;
- вміння підтримати бесіду;
- пунктуальність.
Обов’язки:
- консультація та підтримка у виборі шедеврів нашої кухні;
- чистота робочого місця, та в залі ресторану;
- контроль якості вхідної сировини, терміни реалізації;
- дотримання виробничих санітарно-епідеімологіческіх норм і трудової дисципліни комплексу.
Умови роботи:
- комфортні умови роботи;
- заробітна плата офіціанта — 500 грн в день (+%);
- гнучкий графік роботи: тиждень через тиждень;
- безкоштовне 2-разове харчування.
Якщо Вас зацікавила вакансія, надсилайте резюме або телефонуйте за номером:
+38 (097) 777 0947 — Ірина
Бажаємо успіху і чекаємо на відгуки!