Змагання «Student Tech Challenge» від Huawei Ukraine

Запрошуються команди студентів до участі у змаганні «Student Tech Challenge» від Huawei Ukraine, у якому учасники пропонують і розробляють інноваційні бізнес-ідеї для розв’язання проблем у сфері телекомунікацій, теплових задач, проєктного менеджменту та інженерії транспортних мереж. 

👩🏻‍🏫 Проєкти розробляються під керівництвом тренерів і менторів компанії. 

🎁 Переможці отримають призи та можливість взяти участь у стажуванні в компанії Huawei.

Термін подачі заявок: до 20 жовтня 2024 року включно

Реєстрація на сайті (https://techchallenge.com.ua/signup) до 20 жовтня 2024 року.

Змагання відбудеться в декілька етапів з 21 жовтня до 3 листопада 2024 року в онлайн на офлайн форматах. 

  1. Перший етап з 21 жовтня по 3 листопада, команди напрацьовують рішення завдань з тренерами.
  2. Другий етап 4-5 листопада — пітчинг ідей та їхня оцінка незалежним журі.
  3. Церемонія нагородження переможців — 8 листопада 2024 року у Києві.

Організуйте свою команду та реєструйтеся (https://techchallenge.com.ua/signup).

Мова конкурсу – англійська. 

Для кого ця програма та якою може бути спеціалізація студентів?

  • До участі запрошуються команди у складі від 2 до 5 осіб студентів бакалаврату (починаючи з третього року навчання) та магістратури (першого року навчання) ВНЗ України.
  • Технічні спеціальності (STEM) напрямків телекомунікації, електроніки, комп’ютерних мереж, радіотехніки та інші.

Напрямки проєктної роботи:

  – Radio Access Network Planning: Планування радіомережі 2G/3G/4G для отримання достатнього покриття в цільовій зоні, необхідної пропускної здатності мережі та забезпечення задовільної якості обслуговування абонентів враховуючи збереження прибутковості шляхом впровадження економічно ефективної мережевої радіоінфраструктури (тобто мінімальна кількість майданчиків, обладнання та передавачів, необхідних для задоволення вимог щодо покриття, якості та пропускної здатності).

 –Thermal tasks: Дана тема спрямована на інноваційні рішення, що покращують тепловідведення в електронних пристроях. У цій категорії учасники можуть представити розробки у сфері активного та пасивного охолодження, систем рідинного охолодження, а також вдосконалення теплових схем. Оцінюватимуться ефективність, енергоефективність, простота інтеграції та інші аспекти, які сприяють підвищенню продуктивності та надійності системи.

  – Project Management: Ця категорія охоплює планування проєкту — розрахунок необхідних ресурсів для реалізації проєкту. Вона включає аналіз затратної частини ресурсів, ризиків та припущень, на основі яких базується розрахунок проєкту. Учасники навчаться ефективно та оптимально планувати бюджети проєктів, своєчасно нівелювати та управляти ризиками та припущеннями, адаптуватися до змін та викликів, при цьому ефективно досягаючи цілей проєкту в рамках бюджету.

  – Transport Network Engineering: Ця тема передбачає розробку, створення та оптимізацію рішень для покращення простих систем моніторингу мережі. Вона включає інтеграцію апаратних і програмних компонентів для підвищення продуктивності, безпеки та зручності використання. Учасники отримають завдання розробити рішення, яке може підключатися до комутатора Huawei через SSH для збору статистики використання портів, помилок CRC, відмов та інших важливих показників за певний період часу.

🔗 Деталі за посиланням: https://techchallenge.com.ua/