ІV Всеукраїнський інженерний хакатон SMARTF 

SMART MILITARY ELECTRONICS – створи девайс, здатний допомогти ЗСУ та наблизити Перемогу!

ІV Всеукраїнський інженерний хакатон SMARTF — це унікальна можливість в режимі онлайн з професіоналами в цій галузі й експертами конкурсу «прокачати» себе!

Можна спробувати себе у декількох категоріях: 👇

– Наступальна;

– Розвідувальна;

– Безпекова;

– Тренувальна/навчальна (підготовка військових).

За кожною категорією будуть надані реальні завдання від військових та волонтерів!

КОМАНДА-ПЕРЕМОЖЕЦЬ ОТРИМАЄ 2 000$ + ПРИЗИ ВІД ПАРТНЕРІВ💰

❗️ВАЖЛИВО❗️Реєстрація триває до 16 жовтня 23:59

Форма для реєстрації: 👇https://forms.gle/yVPxKsazoDfZvX9

Змагання відбуваються у два етапи:

1️⃣ етап відбудеться ОНЛАЙН 18-20 жовтня впродовж 2 днів, де учасники повинні розв’язати проблему в рамках обраної категорії та завдання, оголошеного в день змагань, з презентацією проєкту!

5 кращих рішень потрапить у другий етап, де ми профінансуємо створення прототипу пристрою/системи в рамках затвердженого бюджету.
Максимальна компенсація кошторису проєкту генеральними партнерами у вигляді комплектуючих складає 800$ на команду.

Продовж робочого тижня після оголошення переможців першого етапу (до 25 жовтня 2024 р.) команди складають Bill of Materials необхідний для створення девайсу і передають організаторам. З огляду на стислі терміни бажано враховувати терміни постачання електронних компонентів і орієнтуватися на український ринок.

До початку другого етапу відібрані команди повинні створити функціональний прототип свого рішення, здатний продемонструвати журі працездатність проекту. Після завершення хакатону прототип залишається в учасників.

2️⃣ етап проводитиметься 14 грудня та включатиме презентацію готового прототипу та визначення команди-переможця.

Другий етап ОЧНИЙ. З міркувань безпеки його місце проведення буде оголошене ближче до початку події.

👫Тип участі – командний

Команда повинна складатися з 2-4 учасників.

Якщо, у вас немає команди — ви можете знайти учасників команди в спеціально створеному чаті за посиланням ➡️ https://t.me/+137DuC-CTBdkOWUy

🤓 До кожної команди приєднається ментор-експерт, який допоможе учасникам поглянути на процес розробки під іншим кутом, надасть необхідні поради з огляду на свій досвід та допоможе підібрати правильний підхід до реалізації проєкту.

Партнери заходу:

Brave1 (https://brave1.gov.ua/) — український кластер оборонних інновацій, створений для співпраці між усіма стейкхолдерами defense tech галузі шляхом надання їм організаційної, інформаційної та фінансової підтримки.

Український фонд стартапів (https://usf.com.ua/) – державна інституція, що допомагає інноваційним проєктам та технологічним стартапам залучити кошти на ранніх етапах та запустити власні проєкти.

Фонд сприяє розвитку стартап-екосистеми, формує позитивний інвестиційний імідж tech індустрії України за кордоном, презентує українські інноваційні рішення в усьому світі.

SkyFall — одна із найбільших miltech компаній в Україні. Має великий RnD центр та сучасне масштабне виробництво.

Науково-виробничий центр «ІНФОЗАХИСТ» – представник комерційного сектора оборонної галузі України, розробляє програмні та апаратні рішення для силових структур України.

Kharkiv IT Cluster — це динамічна спільнота, яка об’єднує провідні українські IT-компанії, освітні заклади та державні установи. Мета його створення – розвиток екосистеми для технологічного бізнесу, зосереджуючи зусилля на створенні нових можливостей для зростання в Україні та за її межами.

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України.

АТ “УкрОборонПром”