Маркетолог

Маркетолог

Привіт! Ми digital-агенство Outsourcing team і у нашій розробці є декілька внутрішніх проектів, а саме: інтернет-магазин домашнього текстилю, доставка їжі, доставка раціонів здорового харчування, дитячі та дорослі ІТ-курси. Для того, щоб звільнити увагу наших внутрішніх менеджерів проектів та досягти ще кращих результатів запрошуємо до співпраці креативного та продуктивного маркетолога/керівника проектів! Ми говоримо маркетолога/керівника, бо саме він буде відповідати за онлайн та офлайн маркетинг проектів.

Основне завдання, яке буде стояти перед тобою — розвиток проектів, збільшення їх впізнаваності та кількості клієнтів. Ти маєш бути готовим до того, що потрібно буде розробляти стратегію їх розвитку та реалізовувати її. Тобі будуть доступні спеціалісти, які є професіоналами своєї справи — залишається лише коректно ставити їм завдання та контролювати їх роботу! Ми не готові співпрацювати з людиною, у якої маркетинг зводиться лише до «друку і роздачі візиток».

У команді ми чекаємо амбітного спеціаліста, який знає свою справу, розуміє як працює маркетинг і чим можна «зачіпити» саме нашого клієнта! Досить важливим буде знання та розуміння принципів роботи популярних методів інтернет-маркетингу (SMM, SEO, контекстної та таргетованої реклами тощо) та інструментів, які активно використовуються під час роботи.

Натомість ми пропонуємо тобі можливість для реалізації власних ідей та стратегій, можливість кар’єрного та професійного росту, різноманіття завдань в роботі та постійні виклики, які необхідно буде вирішувати. Ця посада — це можливість вирости як професійно, так і особистісно! Тут ти досягнеш результатів, якими точно будеш пишатись!

Доречі, за наступними посиланнями ти можеш познайомитись блище з нашою компанією та тим, чим ми займаємось:

Як це — бути частиною команди Outsourcing Team: http://bit.ly/2Ge6ruj

Більше про нас за посиланням: https://outsourcing.team/about-us/

Приклади наших робіт, можеш побачити ось тут https://outsourcing.team/portfolio/

Хмельницкий, вулиця Зарічанська, 3/1.